Dagens budskap Ärkeängel Mikael

Du har ett nära samarbete med denna kraftfulla ärkeängel och han skyddar och vägleder dig genom denna situation.

Du drog det här kortet som en bekräftelse på det du redan visste eller antog: Ärkeängel Mikael är med dig just nu. Ärkeänglarna är stora och kraftfulla änglar utan anknytning till någon särskild religion. De vakar över skyddsänglarna och över jordens invånare. Mikael (vars namn betyder “han som är som Gud”) är den ängeln som upphäver de resultat som kommer av rädsla, ger dig och dina kära beskydd och lånar ut sitt mod och sin ryggrad när du ska göra något skrämmande.
Om du överväger att göra förändringar i livet, såsom att byta jobb eller lämna ett förhållande, kan du be Mikael om hjälp att gå framåt utan rädsla. Mikael kan också hjälpa dig att hitta ditt livssyfte och han kan berätta för dig vilka steg du ska ta härnäst på din andliga väg och i din karriär.

Övning

För att öka ditt mod och din självsäkerhet, säg uppriktigt:

“Ärkeängel Mikael, kom till mig nu. Låna mig ditt fredssvärd och din fredssköld och låt mig stödja mig på dig och ta del av din styrka och ditt mod. Hjälp mig att känna och veta att jag är trygg och beskyddad känslomässigt, fysiskt, ekonomiskt, energimässigt och andligt. Tack”

Med Värme och kärlek

Saga

Visdomskort

November 19, 2020

Visdomskort

November 20, 2020