Dagens budskap – Ärkeängel Rafael, healing

Vill sig förmedla att Ärkeängel Rafael har hört era böner om helande för din eller andras del.

Han ger också plötsliga idéer om hur du kan förbättra din hälsa. De kan vara impulser om att träna, äta nyttigare kost, sluta dricka alkohol, kaffe, röka, meditera och agera genom att lösa problem. Du kan be Rafael om hjälp när du behöver göra en livsstilsförändring.

Om det är så att du önskar hjälpa andra människor och djur be Rafael vägleda dig så sänder han helande energi genom dig så du kan fungera som en kanal och sprida healing och kärlek.

Du kan föreställa dig att personer som du önskar helande och stöd har grönt ljus omkring sig som ett skydd intill kroppen. Som en smaragdgrön kokong.

Du kan behöva rena dig själv om du bär på rädslobaserade energier. Eftersom du är känslig för energier kan du lätt ta till dig andras negativa energier. De kan även vara av dina gamla rädslor. När du varit med om jobbiga situationer som konflikter, hot, missbruk så är det alltid bra att be änglarna om hjälp för att rena dina energier. Du märker att du blir trött, ofukserad och är lätt irriterad när du bär på negativa energier.

Du kan sitta upp med ryggen bar och be änglarna komma och ta bort alla negativa energier som kommer ur ilska, avundsjuka och rädsla. Bort från ryggen, skuldror, axlar och nacke. Och be om healing till dom som sänt dig denna energi. Avslutar med att säga “Tack för att du rensar bort skadlig energi från mig och min närhet.”

Med Kärlek Saga