Dagens budskap Attraktionslagen

Relationer och aktiviteter som du tidigare har njutit av är på väg att förändras på grund av att du har blivit känsligare och mer medveten om energier.

Det här kortet visar att du upplever ett skifte på grund av din andliga väg. Den universella attraktionslagen innebär att lika söker lika. Alltså dras du till människor och situationer med avsikter som liknar dina egna. Om din avsikt exempelvis är att vara kärleksfull och se det gudomliga i varje människa så kommer du att dra till dig kärleksfulla människor och situationer. Du kommer också att stöta bort människor med kärlekslöst fokus.
Detta är anledningen till att du kanske upptäcker att de relationer du har och vad du tycker om håller på att förändras. Du kanske undviker gamla vänner som inte längre intresserar dig eller så kanske du drar dig för att gå till ett jobb eller klubb som du tidigare tyckte om. Du ska veta att sådana upplevelser och känslor är vanliga på den andliga vägen. Du drar till dig nya underbara relationer, situationer och jobb som speglar din andliga riktning. Ge bekymmer, frågor, oro, skuldkänslor och liknande till änglarna så de kan hela och omvandla dem.

Övning

Kalla tyst på ärkeänglarna Raguel (relationernas ängel) och Camael (ängeln som hittar det du söker) och säg:

“Ärkeänglar Raguel och Camael, tack för att ni hjälper mig att vara sann mot mig själv medan jag går igenom den här viktiga förändringen. Jag ber om er fullständiga och genomgripande assistans när jag reder ut mina relationer, min karriär och andra områden i livet där jag känner att mina preferenser har förändrats. Vägled mig genom dessa förändringar med nåd, medkänsla och integritet så att alla inblandade blir välsignade”.

Med Kärlek Saga

Dagens budskap Tidigare liv

November 22, 2020

Dagens budskap Rena dig själv

November 24, 2020