Dagens budskap – Baschakrat

Vill påminna oss om att tänka positiva saker om det vi önskar. Om vi fokuserar på det vi inte har eller dom brister som finns, så blir det ingen positiv manifestation.

Ibland när vi tycker att vi har det tufft på något sätt exempelvis ekonomisk så är det lätt att fastna och inte se några lösningar. Man kämpar och kämpar månad efter månad. Man försöker tänka positivt lite flyktigt men inte tillräckligt länge för att manifestera så tappar vi tron på att det blir en verklig förändring.

Våga lita på dom idér och impulser som kommer till dig för dom är lösningar på dina problem och önskemål om vad du vill ha istället.

Ibland kan du även behöva kompromissa mellan valen, tänka efter vad som är viktigast för dig och därefter agera i den riktningen.

Sätt dig en stund i stillhet, andas djupa andetag och föreställ dig att du redan har den situationen du önskar exemplevis ett ekonomisk överflöd. Känn in den positiva känslan och känn tacksamhet och nu lyckas du manifestera. Upprepa gärna varje dag för att nolla alla negativa tankar vi har.

Med kärlek Saga

Seriösa Medium

April 30, 2021