Dagens budskap – framgång

Det här budskapet vill förmedla att se dig själv lyckas i den situation du är i just nu.

Allt som är nytt kan skapa rädsla hos oss och få oss att tvivla på oss själva. Vilket gör att vi blir osäkra och beter oss nervöst. Med eventuella resultat att du inte får det du önskar.

Istället kan du se framför dig i bilder när du är i den nya situationen exempelvis ska på jobbintervju, gå på dajting eller annat att du står där och blir bemött med både värme, omtanke och leenden. Du tar tacksamt emot andras väljvilja mot dig och tillåt dig känna dig lugn och trygg och känn hur en behaglig värme sprider i kroppen. Alla inblandade är glada och nöjda. Öva gärna varje dag framtill mötet eller tills situationen har löst sig. Annat exempel kan vara att du önskar att dina barn får nya kompisar att vara med på lov och fritid att du ser dom ha vänner omkring sig och att de ser så glada och nöjda ut.

När du ser dig själv lyckas minskar oron och du får mer självförtroende. Försök se i positiva bilder, förvänta dig det bästa på så sätt lockar du fram det bästa hos dig själv och andra. Du behöver inte tänka på hur det ska lösas bara se att allt är redan löst.

Med Kärlek Saga

Drömtydning

March 29, 2021