Dagens budskap – Känner du oro fokusera på att hjälpa

Dagens budskap vill förmedla att om du står i en situation där du känner oro och osäkerhet hur du ska klara dig igenom det här. Du kanske har tankar som “Kommer dom andra att tycka om mig? Kommer jag klara av det här? Vänd på tanken och ställ frågan hur kan jag tjäna?

När du ändrar fokus och fokuserar på att hjälpa och göra tillvaron enklare för andra så belönar universum dig med att manifestera dina drömmar. Tänk dig att du är bitter och håller fast vid ditt. Du vill inte ge av dig själv varken beröm, bekräftelse eller köpa en kopp kaffe för du vill behålla allt för dig själv för du har så dålig ekonomi och du har blivit illa behandlad tidigare. Malande tankar som “jag ska minsan inte ge”. Då låser du dig när du inte kan ge till andra för du får heller ingenting tillbaka. Så våga börja öppna upp ditt hjärta och försök se goda saker i människor även om de kanske gjorde en sämre handling. Blanda inte ihop person och handling. Ingen är perfekt alla gör vi misstag och det lär vi oss av. Sen finns det givetvis undantag som empatilösa personer som narcissister och psykopater då ska man släppa allt och springa därifrån i princip. Du kan aldrig vinna över en sådan person. Och när du ger till dom så kommer du aldrig få äkta givenhet tillbaka. För de ger endast för att få något tillbaka eller rättare sagt ta tillbaka.

Tacksamhet är ett nyckelord. Var tacksam över maten du äter, säg tack för maten och fundera lite var kommer maten i från innan du sätter dig ned och äter. På morgonen när du vaknar rusa inte upp direkt utan ligg och sträck på kroppen och säg tack för att jag vaknade upp och får ta del av den här dagen. Tack för solen som värmer mina kinder. Tack för att jag har friska ben att gå med och armar som hjälper mig i vardagen. När du somnar på kvällen tacka för det du fått uppleva. Misslyckande kan ge positiva erfarenheter och leda in dig på en annan bättre väg.

Du får även svaret på din fråga ett bestämt NEJ! Det gäller idag och det är något som du undrar över. För att klargöra ytterligare skriv gärna ned plus och minus på ett papper och skriv sedan för och nackdelar på problemet du vill lösa.

Med kärlek Saga