Dagens budskap – Kapa banden

Ibland behöver vi kapa banden när vi märker att energin börja tryta, oro och rastlöseten kryper i kroppen och vi känner oss utömda och rädda.

Budskapet kommer till dig för att din nuvarande situation påverkas av rädslor, misstro och förvirring och det har med en gammal relation att göra. Men det är lätt åtgärdat om du ber ärkeängel Mikael om hjälp så finns han där och kapar rädslo banden.

Rädslor kan uppstå i relationer exempelvis när vi behöver framhäva våra behov och vi är rädda att det inte kommer att mötas med respekt och förstående. Vi kan gå och fundera en lång stund innan hur och när vi ska våga säga, vilket i sin tur skapar orimliga tankar för vi tror en massa och bygger bara upp en inre skräck. Vi blir trötta, men det positiva ju fort vi agerar och ser att det inte var så farligt som vi trodde känner vi en härlig lättnad och medkänsla med oss själva att vi faktiskt vågade stå upp för oss själva.

Att kapa banden som uppstår av rädslor är inte farliga och vi förlorar inte nära anhöriga, de behöver bara kapas för att få tillbaka vår energi och lust. Om man låter det gå en längre period så kan de skapa sjukdomar.

Med kärlek Saga

Fråga pendeln om svar

September 30, 2021