Dagens budskap – Lyckans ängel

AFFIRMATION

Jag väljer lycka.

LEDORD

*Att tillåta sig att vara lycklig * Uppleva glädje * Vara medveten om att du är värd och förtjänar lycka * Vända sig till det gudomliga för att uppleva större lycka * Att inte låta något komma i vägen för din rätt till lycka

KOMMENTAR

Lycka är ett val. Vi tillåter oss att vara lyckliga, trots olika omständigheter. Vi kräver det för egen del och vi lever som om allt vi upplever är utformat för vår lyckans skull. Vi inser att lycka är hur vi ser på livet, inte vad vi äger eller gör. Vi väljer att inte låta något påverka vår rätt till lycka: om vi ger yttre saker makt att påverka den kommer vi att bli besvikna, men om vi väljer lyckan, oberoende av någon yttre kraft, fylls våra hjärtan med glädje och vi fröjdas åt livet. Det finns ingenting vi måste göra eller ha för att vara lyckliga; det kommer från djupet av vår själ.

INNEBÖRD

Vi kallar till oss lyckans ängel för att få hjälp med valet att bli lyckliga och tacksamma för livet vi lever och makten att njuta av det så mycket vi kan. Livet är för kort för att kastas bort på att vara olycklig för saker vi inte kan förändra. Vi kräver vår rätt till lycka och öppnar kanalen för att den ska fylla våra hjärtan. Ju mer vi hyllar vår rätt till lycka, desto lättare är det att leva i denna sanning.
Att vara lycklig betyder att vi bekräftar att livet är bra och att vi är tacksamma för dess gåvor. Det är ett val som ger ett sunt perspektiv på det övriga livet. Lyckan ger oss möjlighet att uthärda svårigheterna och utmaningarna vi möter, och hjälper oss att hålla oss på avstånd från negatvitetens bottenlösa djup.

BÖN

Kära lyckans ängel, tack för detta ögonblick av insikt i hur fantastiskt livet är. Jag är välsignad.