Dagens budskap Rena dig själv

Be änglarna om hjälp med att släppa skadliga energier som du kan ha absorberat.

Det här kortet kom upp för att änglarna ser att du bär på lägre energier. Eftersom du är mycket känslig kan du ha tagit till dig den här negativiteten ifrån andra människors rädslor. Dessa giftiga energier kan också ha sitt ursprung i dina egna gamla rädslor. Oavsett var de kommer ifrån vill änglarna hjälpa dig att rensa ditt energifält.
De är en bra idé att be änglarna om rening så fort du har upplevt en jobbig situation där det har förekommit gräl, intensiv konkurrrens, våld eller missbruk. Som ljusarbetare tar du ibland på dig andras smärtsamma energier med den goda avsikten att vara hjälpsam, men be änglarna att från och med nu axla denna smärta i ditt ställe. De är rustade att hantera dess radioaktiva gift utan att själva ta skada. Är du redo att rensa ditt energifält? Gör i så fall övningen nedan.

Övning

Sitt eller ligg ned bekvämt så att din rygg är fri
– ligg till exempel på sidan, på magen eller luta dig framåt ifall du sitter på en stol. Andas djupt och säg tyst eller högt:

“Ärkeängel Mikael, kom till mig nu. Jag ber dig att ta din gudomliga helande magnet och lyfta alla energier som kommer ifrån rädsla, ilska eller avundsjuka från min rygg, min nacke och mina skuldror. Hjälp mig att känna medkänsla med dem som har sänt mig lägre energier så att de kan bli helade av gudomlig kärlek. Tack för att du rensar bort gift, rädslobaserade energier och entiteter från mitt inre och runtomkring mig.”

Med ljus och kärlek

Saga