Dagens budskap – Romantik

Kortet kommer med budskap att följa ditt hjärta och dina känslor.

Har du känt dig pirrig, upplyft, kärleksfull, glad och trygg när du mött en person som du känner dig attraherad av så är dina känslor rätt. Tillsammans med någon som får oss att må bra, ser oss, där vi känner oss värdefulla och respekterade är något som vi alla behöver. Alla har vi en längtan att bli älskade men också att få ge av vår kärlek gör oss hela.

Är du singel, känner dig ensam och vill så gärna möta din käresta, börja då agera dig självsäkert som du redan är älskad, älskar dig själv och gör kärleksfulla handlingar mot dig själv och andra ska du se att du kommer att sända ut positivia känslor till omgivningen som garanterat blir nyfikna på dig och vill vara nära dig.

Du som har gett upp hoppet om att möta någon, våga ha tillit genom att agera med självkänsla och värdighet och behandla dig varsamt med kärleksfulla händer så kommer gnistan snart att tändas och hoppet börja spira.

Till några kommer kortet med budskap om att du är redo för att möta kärleken, du behöver inte utvecklas mer, du är redo nu.

Med kärlek Saga

Dagens budskap - Lekfullhet

October 15, 2021