Dagens budskap – Salighetens ängel och Kraftdjur

Idag kommer budskap från både Kraftdjur och Salighetens ängel.

Saligheten betyder lycka och känna sig harmonisk, glad och tillfreds med livet. Kraftdjuren kommer man i kontakt lättare genom att gå ut i naturen och ropa högt eller inombords efter ditt kraft djur. Vänta in och se i bilder och ord vad djuret vill förmedla till dig. Du kan ställa frågor som då behöver hjälp med och känna in vad du får för svar. Du kan även prata med ditt husdjur hemma och lyssna husdjurets behov, känslor och tankar.

Andra sätt att känna lycka är att vara tacksam för allt gott du har i livet just nu. Men även känna tacksamhet för dina misslyckanden vilket kan låta konstigt men du kan alltid lära dig något av dom. Det kan vara svidande kritik att du gjort ett dåligt arbete, som du kanske tar personligt och tror att du är misslyckad och värdelös, när kritiken endast var riktad mot vad du ev entuellt gjorde mindre bra som du kan reflektera över och sen göra en förändring till det bättre. Kanske är det något som du jobbar med och inte trivs med? Du kanske behöver mer utbildning och fråga någon hur man kan göra på ett annat sätt istället.

Gå nu ut i samhället och stråla din glans, sprid värme, tacksamhet och le, håll upp dörren till någon, säg hej och få andra att känna sig lite bättre än dom kände sig stunden innan, så ska du snart märka att positiva förändringar sker.

Med Kärlek Saga