Dagens budskap – Sensualitetens ängel

AFFIRMATION

Jag avgudar mina sinnen och älskar min kropp

LEDORD

*Att trivas i den egna kroppen * Vara medveten om din sensuella natur * Röra sig med lätthet * Väcka sinnena för allt som är gott * Uttrycka glädje fysiskt * Ha glädje av din fysiska dimension * Uppleva livet som njutning, värme och lätthet

KOMMENTAR

Lär dig älska din fysiska kropp och ta hand om den. Känn dig tillfreds i ditt skinn och välsigna dina sinnen; de kan göra dig medveten om njutning, tillåta dig att se skönhet, låta dig omfamnas av värme, lyssna på glädje, smaka på godhet, känna doften av livet och glädjas åt enkla saker. Dina sinnen kommer aldrig att trubbas av om du när dem med livets glädjeämnen.
Du kan väcka dina sinnen genom att dra ner på tempot och lukta på blommorna. Essensen av sensualism är att veta att de rätta måtten på alla njutningar. Ta till dig din fysiska dimesion genom att låta dig uppleva njutningar. Skäms inte över din kropp. Låt din sensualitet bli ditt ankare för att njuta av livet helt och fullt; du kan få lycka och glädje genom att blanda intellekt och sinnena. Kämpa för att känna dig tillfreds, låt njutningen göra sig påmind och låt dig omslutas av allt gott och av glädje.

INNEBÖRD

Sensualitetens ängel besöker dig för att du ska känna dig levande när du ger uttryck för din fysiska dimension och låter dina sinnen väcka dig inför njutning. Dina sinnen övervakar dina livserfarenheter; de upplyser dig om hur du känner. Lita på att de vet när livet är bra och allt är som det ska. Du kommer att glädjas åt att må bra. Finn lätthet i din sensualitet när du kräver rätten till njutning och tillfredsställelse.

BÖN

Kära sensulitetens ägel, välsigna min kropp och mina sinnen. Lär mig att njuta av den fysiska världen runt omkring mig, fröjdas åt det jag ser, smakar, luktar och känner. Tack för njutningen jag upplever i min kropp och glädjen jag tar del av genom alla mina sinnen.