Dagens budskap – Skaparkraft

Har du klagat eller känt hopplöshet över en situation? Eller har du känt dig som ett offer för någons vilja? Det kan attrahera mer av det du inte önskar i ditt liv. Budskapet vill förmedla att du har kraft att göra dom ändringar du behöver ha i ditt liv. När du klagar eller har negativa tankar så ger du bort kraften till andra. Klagomål drar till sig ännu mer av det du inte önskar. Istället för att klaga så behöver du visualisera och vilja för att få det du önskar dig.

Du kan antingen se framför dig i bilder hur du redan har det du önskar, gärna så detaljrikt som möjligt och gärna flera gånger om dagen. Ett annat sätt kan vara att göra en collage där du sätter upp bilder och text över det du önskar. Titta på den en stund varje dag och försök hitta en positiv känsla att du redan har det, men även att du är värd att ha det. Du behöver inte fundera hur det ska förverkligas utan ha tillit att det kommer att ske.

Om du känner tvivel någon dag, acceptera känslan, men säg sen att du är värd det här. Rikedom och överflöd räcker till för alla, det finns inga begränsningar.

Med Kärlek Saga

Spådom online

February 24, 2021