Dagens budskap – Skaparkraft

Idag ber änglarna er att använda sig av era gåvor och förmågor för att få de resultat ni önskar.

Du har kraften, att förändra din situation! Kanske har du klagat på något eller känt dig som ett offer för någon annans vilja. Vilket fått dig att tveka på din egen förmåga. För när du klagar ger du bort kraften till andra och blir handlingsförlamad. Klagomål drar också till sig mer negativa av det oönskade. Istället bör visualisera och vilja som är ett mer hälsosamt sätt att få det du önskar.

Ta fram papper och penna och visualisera vad du vill förändra, rita, skriv eller gör ett collage av det önskade. Sen tittar du varje dag på collaget, men fundera inte på hur det ska gå till att förverkligas. Varje gång du tvekar, oroar dig eller tvivlar på att du kan åstadkomma detta så tänk och gör följande:

Ge ett gott bemötande till alla du möter, få varje människa du träffar att känna sig lite bättre till mods än innan ni träffades. De kan vara genom hålla upp dörren till någon, le till kassörskan, säga något snällt till någon nära och kära. Då hamnar du i goda attraktions energier och börjar attrahera det du önskar.

Med kärlek Saga

Dagens budskap - Böcker

February 18, 2021