Dagens budskap Släpp, rensa, ta bort

Använd bara positiva ord och tankar eftersom de snabbt tar form i verkligheten. Be änglarna att rensa bort effekter av gammalt negativt tänkande.

Har du klagat eller oroat dig sista tiden? Ser du dig själv som ett offer för omständigheter eller människor? Kortet pekar på att du har använt negativa affirmationer när du har beskrivit dig själv i olika situationer. Änglarna ber dig att bli medveten om vad du säger, tänker och skriver om dig själv. Dina tidigare val av ord har blockerat dig, men lyckligtvis kan blockeringen lösas upp i samma ögonblick som du väljer positiva ord.
Kanske har koffein, nikotin, socker eller andra stimulerande medel bidragit till ökad oro i ditt sinne.
Änglarna hjälper dig att minska eller bli av med begäret efter stimulerande medel. Detta kommer att lugna och rensa ditt sinne så att du har möjlighet att noga överväga och välja ord som beskriver din längtan istället för gammal rädsla.

Övning

Om du kommer på dig själv med att säga något negativt (om så bara i ett skämt), stanna upp och sopa med handen på handleden för att knuffa bort energin ifrån dig. Efteråt säger du “Släpp, rensa, ta bort” för att upphäva effekten av negativt affirmerande. Detta är som att starta om sin dator genom att samtidigt trycka på ctrl + alt + del. Genom att säga “Släpp, rensa, ta bort” förmedlar du din klara och positiva åsikt om dig själv till universum. Du säkerhetställer att tidigare negativa affirmationer inte kommer att manifestera sig i form. Istället kommer de att bli ersatta av nya positiva intentioner.

Med Kärlek Saga

Dagens budskap Rena dig själv

November 24, 2020

Dagens budskap Mediumskap

November 26, 2020