Dagens budskap – Solarplexuschakrat

Du är starkare än du tror, du kan känna dig trygg i att ta ansvar i ditt liv och styra det dit du önskar.

Ibland låter vi rädslan styra och tror att vi är svaga eftersom vi inte känner kraften i oss att ta tag i saker, men du är lika stark oavsett om du känner dig lite svagare i stunden. Kavla upp ärmarna och ta ett första steg i positiv riktning. Du behöver inte vara rädd för din styrka för det är kraften som skyddar och ger dig det du behöver. Att vara kraftfull kan inte jämföras med att vara agressiv utan kraften används i ett kärleksfullt syfte, man är sann mot sig själv och andra. När du vågar stå upp för dig själv så blir du respeketerad av både dig själv och andra.

När man ger bort sin kraft till andra, tror man att andra har kontrollen över ditt liv, men så är det inte utan din tillåtelse kan ingen kontrollera dig. Du har alltid nya möjligheter och kan ta nya beslut.

Behöver du hjälp så tveka inte be änglarna om hjälp. Stilla dig och fokusera på din solarplexuschakrat (sitter bakom naveln), andas och be ärkeängel Mikael kapa alla rädsloband som du har mot andra människor och situationer. Sen tackar du och ber om mod att ta ansvar över ditt liv och börjar agera, styra din båt dit du önskar.

Med Kärlek Saga

Drömtydning

March 29, 2021