Dagens budskap – Trygghetens ängel

AFFIRMATION

Jag är trygg och beskyddad av gudomlig kärlek.

LEDORD

*Trygghet och säkerhet under gudomlig beskydd * Knyta sunda band * Känna till dina gränser * Dela med dig av det inre ljuset och låta kärleken hela mörkret * Lita på att du alltid är trygg och säker, älskad, omhändertagen och beskyddad från allt ont * Vända sig till det gudomliga för det du behöver och önskar

KOMMENTAR

Vi är trygga i kärlekens namn. När vi låter vårt ljus lysa börjar allt vi behöver och önskar ta form och komma till oss. När vi öppnar hjärtat för kärlek skapar vi ett osynligt beskydd som ger oss trygghet. Trygghet är inte att ha en viss summa pengar eller skyddande murar, det är att veta att vi är gudomligt ombesörjda på oändligt många sätt som försäkrar vårt välbefinnande, vår hälsa och lycka.
Var tacksam för gudomlig trygghet och dela med dig av ditt ljus. Att ge till andra håller dig stadig i din kontakt med det gudomliga. Det hjälper dig att vidga gränserna och lär dig om sann trygghet.

INNEBÖRD

Vi kallar till oss trygghetens ängel för att få hjälp med att definera våra gränser och för att lära oss hur vi kan frodas och blomstra genom att använda våra förmågor och gåvor som stöd för att göra det vi älskar. Andlig medvetenhet visar oss hur vi kan stötta stiftelser världen över genom att donera och ge till människor som har mindre trygghet än vi. Trygghet är ett tillstånd av inre vetskap som inte handlar om materiellt västånd. Det kommer från vår innersta medvetenhet om att allt är som det ska – att vi är älskade och beskyddade av det gudomliga i alla situationer, alltid. Vi är sant välsignade av det gudomliga goda, och det är vår trygghet.

BÖN

Kära trygghetens ängel, tack för att jag erbjuds en trygg hamn genom livets stormar. Jag tackar för tryggheten som ger mig möjlighet att uttrycka mina förmågor och gåvor inför den övriga världen.