Dagens budskap – Vegan/Vegetarian

Vill förmedla vikten av att äta och dricka ekologisk odlade produkter. Undvika processad mat, äta mindre korv och andra charkprodukter, tillsatser och konserveringsmedel.

Det du stoppar i din kropp påverkar immunförsvaret, försämrar den andliga kontakten och närvaron till livet. När du äter mer grönsaker, nötter, frukt kommer du må bättre och komma i kontakt med dina inre känslor och behov. Du kommer att öka din energi och se klarare på din situation. Skräpmat som socker, vitt bröd mm har liknande effekt i kroppen som alkoholen har, nämligen kroppen går på högvarv, hamnar i stress och ett ständigt jagande på mer socker behövs för att lugna för stunden. Men behovet ökar och du kommer att behöva bedöva med ännu större portioner. Socker och annan sämre livsmedel kan även vara en flykt för att slippa ta ansvar och ta tag i problemen.

Be gärna änglarna om hjälp för att slippa sug och om du behöver be om hjälp för att ha råd att köpa ekologisk mat. Du kan även be änglarna om hjälp att hamna i mildare situationer och umgängen.

Med kärlek Saga

Horoskop i kärlek

June 29, 2021