Dagens budskap Vegetarian/Vegan

Färska frukter och grönsaker ger dig en kick av livskraft och högfrekvent energi som höjer din andliga vibrationsfrekvens.

Det är mycket troligt att dina skyddsänglar har gett dig budskap via din intuition. De har bett dig att hedra din kropp och din andliga väg genom att bara äta och dricka sådant som har en hög vibration. Det betyder att det du äter och dricker ska vara ekologiskt odlat och fritt från tillsatser och konserveringsmedel. Attraktionslagen vägleder dig att konsumera sådant som speglar din andliga väg.
Änglarna kan reglera din aptit och ditt sug så att denna dietförändring känns behaglig och naturlig (se övningen nedan). Om du ber änglarna om assistans så kan de också hjälpa dig att få råd med den ökade kostnad som det kan innebära att köpa ekologisk mat.
När du äter mera frukt, grönsaker och nötter kommer du att uppleva en större andlig klarhet och en större känslighet för energier. Se till att du kallar på änglarna så att du får skydd om känsligheten blir för stark. Änglarna kommer att vägleda dig till mildare situationer och relationer så att du kan njuta av att vara mera öppen energimässigt.

Övning

Stitt eller ligg någonstans där du får vara ostörd och säg:

“Ärkeängel Rafael, kom till mig nu. Jag ber dig att reglera min aptit och mitt sug så att jag blir helt fokuserad på ekologisk och hälsosam mat och dryck. Jag är villig att släppa taget om alla bindningar jag har till ohälsosamma substanser och jag ser fram emot att ta väl hand om min sunda kropp. Vägled mig med mina kostval så att de är rena, har en hög vibration och är fyllda med kraften från gudomlig livsenergi”.

Med Kärlek Saga

Dagens budskap Mediumskap

November 26, 2020

Dagens budskap Nådens ängel

November 30, 2020