Drömtydning

Man kan tolka sina drömmar i terapeutisk syfte och därmed utvecklas.  Drömmar kan tolkas på olika sätt. Om du drömmer att du plötsligt faller kan det tyda på en osäker tillvaro, vardagen går inte ihop, brist på självkänsla och otrygghet. 

Om du drömmer om ormar kan det tolkas att det har med din sexualitet att göra, kanske finns det en blockering där. Men även om läkning och utveckling i medvetande. Våga möta upp andra människor och berätta vad du känner, men inte på ett utlämnande sätt. 

Drömmer du om vatten. Du kanske är på en båt på väg någonstans, simmar i vattnet. Om vattnet är stilla så är det ofta harmonisk och du är på rätt väg, medans storm kan tyda på negativa känslor, som avundsjuka, flykt från känslor, misslyckanden. 

Blir du jagad i drömmen tyder det på stress, antingen jagar du runt utan mål och är stressad, eller så kan du vara handlingsförlamad och apatisk. Det kan vara så att drömmen vill säga något till dig att du behöver stanna upp och reflektera din  situation för den är ohållbar du behöver hitta dina stressorer. 

Vänta barn kan betyda att du har en positiv utveckling framför dig, dina idér blir verklighet om du vågar släppa kontrollen och ge efter. Kan betyda att du har fått större medkänsla med dig själv. 

Drömma om sex kan betyda att du har behov av närhet, sexuell lust och om att komma i kontakt med inre egenskaper. 

Otrohetsdrömmar kan antyda att du brister i tillit till dig själv, att du sviker dina behov, att du är oärlig mot dig själ, du fullföljer inte dina drömmar, att du låtsas vara någon annan. 

Dröm om döden kan betyda att du lämnar något gammal bakom dig som inte längre tjänar sitt syfte. Du kanske är klar med någon relation och har utvecklas och söker nya godare relationer. 

Bygger hus, flyttar in i ett hus, om den är förfallen så tar du inte hand om dig och ditt liv på bästa sätt. Om du flyttar in i ett hus med lugn, fräsch miljö så tyder det istället på en positiv utveckling i livet. Du är på rätt väg. Du mår bra i livet och din självkänsla.