Fråga pendeln om svar

Vad är pendeln? Jo, det är ett redskap som man kan använda sig av i sitt mediala arbete. Den fungerar så här att du först ställer frågan till pendeln när du håller högst upp på tråden “kan jag få ett ja” sen inväntar du på svar och ser vilket håll pendeln snurrar eller pendlar åt. När det är klart frågar du “kan jag få ett nej” och inväntar rörelse mönstret. Sen behöver du veta hur “kanske” roterar.

Nu är du klar för att börja ställa frågor. Du kan fråga allt möjligt men frågorna ska vara så ställda att du antingen får ett ja, nej eller kanske svar. Ibland när pendeln inte vill svara särskilt då när du behöver ha tålamod och tillit till situationen då vill pendeln inte röra sig åt något håll utan bara står still, då behöver du släppa den frågan och gå vidare.

Några exempel på frågor du kan ställa: Ska jag söka nytt arbete? Ska jag lämna min partner? Du kan lägga upp flera alternativ skrivet på ett papper och låta pendeln avgöra ex vilken av bostaderna du ska tacka ja till, genom att fråga ovanpå det skrivna på varje bostad ska jag tacka ja till den här bostaden? Ska jag ha den här eller den där utbildningen? Ska jag ringa personen som jag tänker på? Ska jag bjuda honom eller henne på date?

Frågorna är oendliga som du kan fråga om. Tänk på att fokusera på vad pendeln vill säga så att du inte går in med dina egna tankar och försöker styra pendeln.

Lycka till!

Med kärlek Saga

Dagens budskap - Kapa banden

September 29, 2021