Helgens budskap – Kraftdjur

Budskapet vill förmedla att ditt Kraftdjur hjälper dig i din nuvarande situation. Om du vill komma i kontakt med ditt Kraftdjur kan du gå ut i naturen och föreställa dig en sagolik skog, sen kan du ropa antingen högt eller i ditt sinne på ditt kraftdjur. Blunda sen och känn in närvaron, tillåt dig att få fram en bild av ditt djur, det kan även vara en bortgången älskade djur som kommer fram. Sen kan du ställa dina frågor till djuret.

Betyder även om du har ett husdjur hemma, då försöker den nå och kommunicera med dig. För att lyssna behöver du öppna upp ditt hjärta och verkligen lyssna. Ett tips är att meditera lite innan sen går du till ditt djur, katt, hund, häst eller någon annan. Titta den i ögonen och börja prata med en mjuk röst, fråga vad djuret har i sitt hjärta som den vill förmedla till dig. Andas lugna och djupa andetag och va närvarande, på så sätt kan du prata med ditt djur. Den kanske vill förmedla att den har tråkigt och vill leka. Den kanske är sugen på lite kattgodis, eller bara vill ha en kram och omtanke. Den kanske vill sova nära dig och känner sig ensam. Den kanske tycker om när du tittar på den och pratar med den precis som du skulle göra med en människa. Prova och se vad som händer.

Djuren har också ett behov av att bli sedda, bekräftade och få vara som dom är. Få kärlek bara för att dom finns och inte behöva prestera för att få lite kärlek. Och de behöver få leka och ha roligt med dig.

Med kärlek Saga