Nyårs budskap – Lättsinnets ängel

AFFIRMATION

Jag tillåter mig att vara lättsinnig, njuter av nöjen och förströelser som motvikt till mina plikter och skyldigheter.

LEDORD

*Ha roligt * Vara fri att slå sig lös * Befrielse från anspänning och ansvar
* Vara lekfull och bekymmerslös * Tillåta ögonblick av lättsinne utan censur, fördömande eller kritik * Ta emot en trevlig belöning för hårt arbete

KOMMENTAR

Lättsinnighet är en belöning för att ha varit plikttrogen och att ha tagit sina förpliktelser på allvar. Det vittnar om väl utfört arbete och fritid med möjlighet att slappna av och roa sig. Lättsinne är motsatsen till tunga ansvarsfulla plikter. Det befriar oss för ögonblicket från vara bördor och släpper själen fri så att den kan koppla av och bli underhållen. Lättsinne skapar en glädjefull ögonblickskänsla, ger oss njutning och glädje och öppnar oss för ett sinnelag där vi kan vara lyckliga och vår inre clown kan uttrycka sig i full frihet.
Lättsinne för själen att skaka av skratt, låter oss ta ett steg tillbaka från press och stress, tillåter oss att lägga vår arbetsbörda bakom oss och koppla av. Det låter oss frossa i enkla och händelsefattiga nöjen. Denna paus är nödvändig för att själen ska pånyttfödas och känna lätthet. Lättsinne präglar själen med glädje.

INNEBÖRD

Vi kallar till oss lättsinnets ängel för att kunna släppa pressen som tynger vår själ i den materiella världen av ansvar och plikter. Vi skyldiga vår själ att vara lättsinniga då och då, att skratta djupt och innerligt åt våra liv, så att vi lägger märke till med vilket allvar vi ser på oss själva. Att kunna njuta av lättsinniga ögonblick är ett tecken på en hälsosam och sund syn på livet. Vi ger jämvikt åt vår ständiga strävan när vi har roligt i vårt lättsinne.

BÖN

Kära lättsinnets ängel, hjälp min själ att öppna sig för lättsamma ögonblick av lättsinne. Lär mig konsten att leva väl och njuta av livet i nuet.

KOMPROMISSA

För att kunna göra den här situationen så lycklig som möjligt kommer du att behöva kompromissa. Ge dig själv lite tid till att ta reda på vad som verkligen är viktigt för dig. Fundera även över vilka områden som du skulle kunna tänka dig att ändra dig på. Sträva efter en överenskommelse där alla vinner.

Var öppen för samarbeten som låter dig få det du behöver samtidigt som du även hjälper andra att uppnå sina drömmar. Försök att finna en rättvis balans mellan att respektera alla andras ståndpunkter och vara sann gentemot din egen.

Gott Nytt År Kära Vänner!

Låt det Nya året börja med nya positiva förhoppningar, lämna bakom det du inte längre vill ha och behöver. Låt dig inspireras av det goda med mycket kärlek och värme!

Saga

Dagens budskap - Valets ängel

December 29, 2020