Psykometri

Är ett fantastisk metod på att få reda på saker och ting som hänt från födseln till dagens datum.

Personen som vill få information ska lämna ifrån sig ett föremål som han eller hon själv har köpt som nytt föremål. Den får alltså inte vara ärvd, fått som gåva eller köpt på secondhand eller loppis. Den som önskar information måste vara minst 18 år fyllda. Föremålet innehåller energiminne och därför får ingen annan kopplas till den. För att det är svårt att skilja på din och någon annans energier.

Föremålet kan vara ett smycke, hårsnodd, klädesplagg och något som man kan lägga in mellan sina händer för att känna in energin. Det går även att göra psykometri utan föremål då fokuserar man på energin man får till sig av berörd person som önskar få hjälp. Sen kan man även stå bakom en person och ha 3 fingrar var på båda axlarna. Då står ni i varandras aurafält och på så sätt kan läsa informationen. Under psykometri kan man få till sig vilka hobbies, musiksmak, smärta som ont i knät, personlighet mm.

Önskar ni kontakt med mig finns jag på denna länk: https://www.clairvoyant24.dk/vores-clairvoyanter/saga-265/

Jag rekommenderar varmt länkarna nedan till våra Danska sidor för mer information, där finns olika spännande artiklar om allt som har med andlighet att läsa, du kan få vägledning online väldigt enkelt och smidigt och du slipper planera och lägga tid på resande, vi finns bara ett telefonsamtal ifrån.

https://www.synskonline.dk/

https://www.clairvoyant24.dk/

Med all kärlek Saga