Sax och nyckel

Jag har en förmåga att tappa bort olika saker och allra mest nycklar. Jag lägger bilnyckeln i fickan när jag har använt bilen, men vid ett tillfälle fanns inte nyckeln i fickan när jag kom in i huset. Hade varit och badat med flera barn och var inte lika uppmärksam som jag brukar. Jag har letat inomhus och utomhus och flera gånger i bilen.

Läste om ett tips att hitta olika saker, en sax ska läggas i ett fönster med saxen som pekar ut mot bostaden. En liknande nyckel som försvunnit ska läggas bredvid saxen. Jag har en reservnyckel så jag la den bredvid och det gick en vecka tills jag öppnade bilen och satte mig på förarplatsen och tittade mig omkring.

Nyckeln låg bakom handbromsen i ett litet fack, bilnyckeln var viktig eftersom en liten nyckel till ett lås till båthuset fanns på ringen till bilnyckeln.

Ljus och kärlek!

Ladda batterierna

August 19, 2023

Ta risker och chansa

September 2, 2023